eventfotograf

Eventfotograf Odense

Som eventfotograf Odense, dækker vi både dine private events, såsom bryllupper, konfirmationer og fødselsdage, men dækker samtidig også større events, såsom koncerter, festivaller og kongresser.

odense event foto
foto events odense
kunde-arrangementer
professionel event fotografering
kunde-arrangementer
eventfotografering odense
Event odense med Hans Engel
eventfotografering fyn
professionel event fotografering
eventfotografering fyn
professionel event fotografering
fotografering af events odense
Få masser af eventbilleder af dit arrangement fra odense
Skal I holde en event hvor I har brug for en eventfotograf

Skal i afholde et event, et foredrag?

Skal i holde et event i virksomheden, eller et foredrag eller en reception? Vi fotograferer alle slags events. Få masser af eventbilleder af jeres arrangement uden at behøver at bekymre jer om antal billeder eller den kvalitet, billederne leveres i. Vi har mere end 10 års erfaring med fotografering af store events, og kvaliteten er altid i top.

Konferencer og events

Idag går Google meget op i at man konstant opdatere sin hjemmeside med nyheder og billeder samt videoer. Det betyder så at i kommer til at mange billeder fra reelle events, receptioner, konferencer og andre housewarming arrangementer fra jeres virksomhed. Lad os få en snak om de billeder i gerne vil have lavet fra et kommende event.

fyn event foto
foto events odense
fyn event foto
foto events odense
fyn event foto
foto events odense
fyn event foto
foto events odense
erfaren eventfotograf odense

Fotografering af firma & produkter

Udover eventfotografering og fotografering af housewarmnings og andre arrangementer. Vi leverer også professionelle billeder af jeres firma / virksomhed samt de produkter i producere. Det er vigtigt at have flotte billeder af jeres virksomhed, produkter og personale både på jeres hjemmeside, Facebook, Linkedin, Instagram, Google+ osv. Billederne er jeres ansigt udadtil og det viser jeres virksomhed fra en seriøs side.

Fotograf → Eventfotograf

Portrætter af ansatte ved Events

Nogle af vores større kunder vælger at hyre fotografen en hel dag, til at lave billeder af både eventet eller det arrangement i laver og samtidig kombinere det med medarbejderportrætter af alle de ansatte. På den måde får i mans alle alligevel er samlet en perfekt mulighed for at opdatere billeder af jeres ansatte og selve eventet. På den måde får i masser af nye fotos til jeres hjemmeside og de sociale medier på en gang.