Familiefotograf Odense

Vi forsøger altid, som familiefotograf Odense, at lave naturlige portrætter med glød og nærhed. Vi laver søskende fotos, store gruppefotos af familier og meget mere.

Fotograf Odense → Familiefotograf
familiefotograf
familiefotograf odense
Familiefotografering
familiefoto
familiefoto i topkvalitet
Gruppe fotografering
anerledes gruppe foto
Familiefoto er vores speciale
foto som viser din familie som den er
familiefoto fyn
Portrætter af familien

Familier og grupper

Et familie billede eller gruppe billede er den perfekte gaveidé. Mange får lavet et billede af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser.

En gave der varer for evigt

Vi kører gerne over alt i Odense og tager også gerne en tur rundt på resten af Fyn. Skriv en mail til os og lad os få en uforpligtende dialog omkring jeres behov for gruppe eller familefotografering.

Slut med kedelige gruppebilleder

Et familiebillede eller gruppebillede behøver ikke være kedeligt. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet.

den perfekte gaveidé

Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

Familiefotografering med glød

For os handler familiefotografering om mere end blot at registrere et fotografi af en familie. Vi vil gerne ind og fange udtrykket i den glød den enkelte familie udstråler. Den intensitet og glæde, der er mellem far, mor og børnene. Jo mere vi kommer under “huden” på familien, des mere udståling får familiebillederne. Vi kommer gerne hjem til jer og laver en flot fotoserie. Skal i bruge et skønt familiefoto i julegave til bedsteforældrene?

Se også vores kreative børnefotos her.

Gruppefotos af store eller mindre familier

At få samling på en hel familie til at mødes til et stort gruppefoto, kan indimellem være noget af en udfordring. Derfor er det vigtigt at i involvere fotografen, ret hurtigt i jeres planlægning, så alle tidspunkter og mødesteder er nøje programsat. Der skal helst være styr på planlægningen hvis større gruppefotos og familiefotos skal lykkes. Skriv til os og hør mere om familiefotografering i Odense og på Fyn. Har i overvejet at få lavet en julefotografering?

Vi fotograferer også boudoir billeder.