Få lavet professionelt portræt

Når fotografen sikrer dig du får taget super nogle super gode portrætter til uanset hvilken, som helst formål: Som linkedin, dating, brylluppet, facebook, din barnedåb, til virksomheden eller CVét.

Læs mere om portrætfotografering i Odense

Vi sikrer os du får lavet, de fotos du har behov for, og hvad de skal udstråle, og derfra beslutter vi, om du skal fotograferes i både sort/hvid og farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget billeder, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

Fotografering i og af virksomheden

Vi kommer selvfølgelig gerne og laver portrætter af medarbejderne i jeres virksomhed, til hjemmesiden, og selvfølgelig også stemningsbilleder on-location i og udenfor virksomheden. Det skaber autencitet – og samtidig er det tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang. Portrætfoto i Odense.

Ærlige billeder

Som kreative fotografer, er det vigtigste for os : autencitet og ærlighed. Erfaringen viser at det får vi bedst frem ved, at du før, under og efter fotograferingen føler dig  godt tilpas i vores selskab, og hvor vi selvfølgelig guider med din kropsholding, og at du er til stede i øjeblikket.

Fotografering via fotostudielamper

Vi kan også sagtens fotografere portrætterne i enten vores mobile fotostudie eller hos jer. Det kan give mere ro i situationen at blive fotograferet i vores studie. Og her er der også mulighed for at vælge forskellige baggrunde, lyse og mørke, der giver et roligt og neutralt udtryk.

Farve eller Sort/hvide fotos?

Der er faktisk en større forskel når, man ser det samme portræt i enten sort/hvid eller farve. Et portræt i sort/hvid har et mere stramt og grafisk udtryk og kan passe ind i mange sammenhænge, f.eks. på hjemmesider med mange farver, og det er også velegnet til pressemeddelelser.

Forskellige farver ændrer også portrættets udtryk – det kan f.eks. være en god ide at blive fotograferet med forskelligt tøj på – ligesom lyset på en optagelse kan have stor betydning, som det kan ses på billederne herunder.  Så det er vigtigt at få talt med fotografen om stilen, inden man går i gang.

Fotografering af musikere og bands

Musiker foto og band billeder

Denne unge musiker ringede os op, han ville gerne have lavet nogle portrætter af sig selv i hans øvelokale. Billederne skulle udstråle hans personlighed og han ville gerne have hans guitar med på billederne. Og det fik han så icon_smile.gif. Husk vi laver også billeder af hele bands etc.

Odense erhvervsfotograf

Få lavet nogle flotte og stilrene fotos fra jeres virksomhed hos en erhvervsfotograf med god erhvervsfotograferings erfaring i Odense. I kender jeres egen virksomhedsprofilering bedre end nogen anden, og derfor ved i også hvor vigtigt det er med gode billeder, der sender et godt budskab til omverden om jeres erhvervs seriøsitet.

Vi laver alle former for fotografering indenfor erhverv i Odense og omegn.

Læs mere om erhvervsfotografering i Odense her.

%d bloggers like this: